Ons aanbod vakantie-acommodaties in Capri.

Ons aanbod vakantie-accomodaties in Capri

Als sinds de Romeinse oudheid is het eiland Capri geliefd omwille van zijn schoonheid en prachtige rotskust. Het is nauwelijk 10km2 groot en ligt in de baai van Napels. Het eiland kent maar 2 steden, Capri en Anacapri. De hoogste berg, Monte Solare, meet net geen 600 meter. Vanaf de top, die je met de kabelbaan vanuit Anacapri kan bereiken, heb je een prachtig uitzicht op de omgeving.

schitterend Capri      bekoorlijk Capri
SudItalia.nl beschikt over een goddelijke vakantievilla op Capri.

Klik op de onderstaande links voor meer informatie over deze vakantieaccommodaties:

Verhuurkantoor SudItalia.nl

Omgeving

Na uw aankomst in de Marina Grande kunt u met een kabelbaan naar Capri-stad, de grootste van twee plaatsen op het eiland. Anacapri is rustiger.

via_krupp(1) (Custom)          Capri - Porto turistico di Marina Grande (Custom)

La dolce vita

In het centrum van Capri stad vindt u Piazza Unberto. Hier speelt een groot deel van het sociale leven van deze plaats af. De piazzetta is bekend omdat het als decor diende voor “La dolce vita”.

Vele beroemde Holywood sterren als Liz Tayler, Jack Lemmon, Kirk Douglas en Audry Hepburn hebben dit eiland vele malen bezocht. De via Camerelle is de “place to be”  voor diegene die van luxueus winkelen houdt.

Capri_terrazza (Custom)         capri-italy (Custom)

Dit eiland met zijn steile rotsachtige kustlijn en ruige landschap omringt door de azuurblauwe zee en met zijn schitterende villa’s en dure boetieks is het mondainste van de eilanden voor de kust van Napels.

Verlaat Capri niet zonder de Grotto Azurra te hebben bezocht en de Faraglioni, drie grote rotsen die ten zuidoosten van het eiland uit zee oprijzen.

Vis is de basis voor veel van de recepten van het eiland, zoals gegrilde scampi en de gevulde calamaris. Nagerecht: caprese cake met chocolade en amandelen.

capri-terrace (Custom)           1281546671Capri_Grotta_Azzurra (Custom)

Verhuurkantoor SudItalia.nl

Meer foto's

Geschiedenis

Capri: biedt en variatie aan cultuur, natuur, historie en werelds vermaak. In de oud Romeinse periode was het eiland al erg in trek bij de elites. Keizer Augustus Tiberius heeft er gewoond. Hij liet 12 villa’s bouwen waarvan de Villa Jovis de imposantste was. De Monte Tiberio, waar de restanten van deze villa staan, biedt een spectaculair uitzicht over de baai van Napels.

Overlooking_Capri_harbour_from_the_rotunda_in_Villa_San_Michele (Custom)                                                capri (Custom)

  • 5 slaapkamers
  • Max. 8 personen
  • Verblijf: Vakantiehuizen en villa's
  • Vanaf € 1250 per dag
  • Zwembad aanwezig
  • Geschikt voor kinderen
Bekijk deze accommodatie

Zoek je ideale verblijf

Doorzoek de ruim 250 accommodaties in Zuid-Italië

Sicilië Basilicata Cilento Sorrento & Amalfikust Napels

Streek


Soort accomodatie


Aantal personen


Faciliteiten


Geschikt voor:


Ligging