Ons aanbod vakantie-acommodaties in Augusta.

Ons aanbod vakantie-accomodaties in Augusta

Augusta is een stad in de provincie Syracuse op Sicilië. De stad ligt aan de oostkust van het eiland, ongeveer 32 kilometer ten noorden van Syracuse, en 41 kilometer ten zuiden van Catania.

Authentiek Augusta op Sicilië      Romantisch Augusta op Sicilië    Kristal helder zwemwater bij Augusta op Sicilië           De adembenemende kust van Augusta op Sicilië schoon zwemwater bij Augusta op Sicilië               de fantastische kust van Augusta op Sicilië

SudItalia.nl biedt nabij Augusta op Sicilië een schitterende vakantieaccommodatie met een panoramisch uitzicht op zee en de Etna, aan.
Klik op de onderstaande link voor informatie

Verhuurkantoor SudItalia.nl

Geschiedenis

Beknopte geschiedenis van Augusta

In de klassieke oudheid hadden Griekse kolonisten al een kolonie op deze plaats gesticht, die eeuwen later deel ging uitmaken van het Romeinse Rijk. In 1232 stichtte keizer Frederik II de stad Augusta hier, om de oostkust van het eiland te kunnen verdedigen. Hij bouwde om deze reden een kasteel en havens in de stad. Onder meer tijdens de kruistochten werd het als havenstad gebruikt. In de 14e eeuw n. Chr. veroverden Spanjaarden de stad. In de 16e eeuw n. Chr. probeerden de Ottomanen de stad te veroveren. Als reactie hierop werden de forten Garcia, Vittoria en Avalos gebouwd.

Veel historische gebouwen in Augusta      De schitterende kust nabij Villa Anemone

Verhuurkantoor SudItalia.nl

  • 3 slaapkamers
  • Max. 5 personen
  • Verblijf: Vakantiehuizen en villa's
  • Vanaf € 160 per dag
  • Geschikt voor kinderen
Bekijk deze accommodatie

Zoek je ideale verblijf

Doorzoek de ruim 250 accommodaties in Zuid-Italië

Sicilië Basilicata Cilento Sorrento & Amalfikust Napels

Streek


Soort accomodatie


Aantal personen


Faciliteiten


Geschikt voor:


Ligging