Wie zijn wij?

Suditalia.nl – verhuur van appartementen en villa’s in Zuid-Italië

SudItalia.nl bemiddelt tussen geïnteresseerde Italië liefhebbers en aanbieders van vakantie-accommodaties in Zuid Italië. Wij werken samen met zowel Nederlandse als Italiaanse eigenaren, als ook met regionale agentschappen die lokale vakantiewoningen via SudItalia.nl aanbieden.

SudItalia.nl is een initiatief van Ger en Carmen Eikendal, die al meer dan 30 jaar in de regio Cilento komen, en is ontstaan als antwoord op de aanwezige behoefte van eigenaren om hun woning in Zuid Italie te kunnen verhuren.

Uitbreiding van regio’s

In 2011 is het aanbod van Sudtialia.nl in Cilento verder uitgebreid met de regio Sicilië, de regio Basilicata, de Amalfi- en Sorrentokust en de regio Napels met de nabij gelegen eilanden.

In 2016 hebben Ger en Carmen besloten om de verhuurmogelijkheden verder te verbeteren door het vinden van zakelijke partners, die ze in Gertjan en Claudia de Waard gevonden hebben.

Gertjan heeft 25 jaar ervaring in de verhuurbranche, is alweer meer dan 10 jaar actief met verhuur in Noord Italie (Como meer), terwijl  Claudia ruim 25 jaar ervaring heeft als docente italiaans. Sinds  3 jaar bestieren zij in Acqui Terme (Piemonte), naast de verhuuractiviteiten, een kleinschalige Bed & Breakfast.

Verhuurkantoor SudItalia.nl

Vanaf 1 januari 2017 wordt de verhuuractiviteit dan ook door Gertjan en Claudia voorgezet onder de naam Verhuurkantoor SudItalie.nl.

Wij zullen ons de komende jaren bezig blijven houden met de selectie van bijzondere accommodaties. Wij wensen u veel kijkplezier toe en hopen u van dienst te kunnen zijn.

Gertjan en Claudia de Waard

 

Bezoek ook eens onze Bed & Breakfast Maggiora131 in Acqui Terme (Piemonte)