Hoe kan ik boeken?

Wat is onze rol?

Het Verhuurkantoor Suditalia.nl bemiddelt tussen geïnteresseerde Italië liefhebbers en aanbieders van vakantieaccommodaties in Zuid Italie. Wij werken samen met zowel Nederlandse als Italiaanse eigenaren, als ook regionale agentschappen die lokale vakantiewoningen via het Verhuurkantoor SudItalia.nl aanbieden.

Boekingsprocedure

Vanwege de diversiteit van het aanbod hebben wij geen direct inzicht in de actuele beschikbaarheid van de accommodaties. De boekingsprocedure is dan ook als volgt:
Via onze site zoekt u een accommodatie die aan uw wensen voldoet (regio, locatie, faciliteiten en prijs). Als u uw keuze gemaakt heeft stuurt u ons een reseveringsverzoek  met uw gegevens, de gekozen accommodatie en de gewenste huurperiode.
Wij nemen dan contact op met de eigenaar of agent van de accommodatie en die bevestigt (meestal binnen 1 of 2 werkdagen) de beschikbaaarheid. Zodra de beschikbaarheid bevestigd is, is de accommodatie voor u gereserveerd.

Boekingsbevestiging

U ontvangt vervolgens van ons een boekingsbevestiging, een specificatie van de kosten, de betaalprocedure en onze bankgegevens. Ook ontvangt u de routeomschrijving naar uw vakantiewoning.

Betaling

U betaalt in twee termijnen, een aanbetaling binnen 1 week en een eindbetaling uiterlijk 6 weken voor aankomst (tenzij u de eindbetaling ter plekke kunt voldoen). Zodra de aanbetaling door ons is ontvangen, is de boeking definief. Wij informeren u over het vervolg van de procedure en of u de eindbetaling aan het Verhuurkantoor doet of ter plaatse. Per boeking wordt € 15,– als boekingskosten in rekening gebracht.

Contact en begeleiding ter plaatse

Ter plaatse is een contactpersoon of beheerder aanwezig en u meldt zich op het door ons aangegeven adres (de accommodatie of het kantoor van de agent). De aldaar aanwezige persoon zal u begeleiden naar uw accommodatie en u een en ander uitleggen.
Afhankelijk van de accommodatie voldoet u de eindbetaling (inclusief de bijkomende kosten zoals kosten voor schoonmaak, bedlinnen en de borg) vooraf aan het verhuurkantoor of ter plaatse aan de beheerder.

Verrekening van de borg

Aan het einde van de huurperiode levert u de accommodatie weer bezemschoon op en zal, indien van toepassing, de lokale beheerder de woning controleren en u de borg (indien ter plaatse voldaan) terugbetalen. Indien u in Nederland de borg al betaald heeft informeert de agent ons en storten wij de borg aan u terug.

Mocht een en ander niet duidelijk zijn, neemt u dan gerust contact met ons op via het contact formulier.

Verhuurkantooor SudItalia.nl